DSC 0793-001Tour du Loir et Cher startet med at Krister deltok i et ni manns brudd som fikk gå etter 23 av 171 km. De fikk en ledelse på opp mot seks minutt, og hadde de klart å etablere noe mer samarbeid, ville bruddet holdt inn. Ved 30 km ble bruddet redusert til fem ryttere inklusiv Krister, men med få kilometer fra mål ble også disse hentet av feltet. Til mål trillet Fredrik og Markus inn til en 33. og en 35. plass. Også Krister kjørte inn med feltet. Senere trillet August og Håvard over mål, og til slutt Oscar. 
Disse ble påvirket av en velt i fremre del av feltet da det gjensto 14 km. Verst rammet ble Oscar som fikk sin sykkel knust. Han kjørte inn i en gruppe ryttere, fløy over styret og landet i grøften på venstre side av veien. Deretter kom flere bak som landet oppå hans sykkel. Dette innebar blant annet to brudd i rammen. Heldigvis ble det ingen brudd av legemlig art.
I morgen blir det en ny etappe hvor vi kan forvente massespurt. Selv om det ble noe skuffende resultater idag, opprettholdes forventningene om hyggelige prestasjoner. 
Resultater her, og morgendagens etappe kan følges Live her.

Share