PER6633 webTeam Coop-ØsterHus fikk ikke et toppresultat med hjem, men likevel ga helgens Norgescup-runde i Stjørdal en rekke spennende svar.

Lørdagens fellesstart ble kjørt i NM-løypa for 2017. Rytterne fikk med egne ben oppleve en hard løype med to bakker og rundt 400 høydemeter per runde. Derfor var det ikke overraskende at klatresterke Øivind Lukkedal allerede på den andre av totalt åtte runder kom med i det som skulle bli det avgjørende bruddet. Dessverre kom han ikke med helt i tet da løpet ble avgjort. I mellomtiden var også Andreas Sandnes Olsen kommet av gårde fra feltet. Til slutt ble Andreas nummer åtte og Øivind nummer ti. Oscar Landa kom også greit igjennom rittet på en 17. plass. Det ser med andre ord ut som om alle tre er klar til Arctic Race of Norway senere på uken.

Gaterittet ble kjørt på søndagen, hvor Team Coop-ØsterHus var til start med Oscar Landa, Andreas Sandnes Olsen og Erlend Blikra. Her ble Erlend en flott nummer fire etter å ha vunnet hovedfeltets spurt. Det viser at det unge talentet er i gang med å finne nivået steg for steg.

Share