DSC 4772Fra onsdag til lørdag deltok 52 sponsorer og samarbeidspartnere på Team Coops treningssamling i Benidorm i Spania.
Med strålende sol og en temperaturforskjell på den gode side av 20 grader i forhold til gradestokken hjemme i Norge var værforholdene perfekte da en stor gruppe av sponsorer fra Team Coop, Tour des Fjords og Nordsjørittet i fire dager fikk smake på livet som proffsyklist.

I tillegg til godt vær og perfekte omgivelser for sykling i Benidorm og omegn, manglet det heller ingenting på utstyrsfronten. Alle deltakere ble utstyrt med Team Coop-sykkelklær og selvfølgelig Ridley-sykler, som også benyttes av rytterne på Team Coop. Støtteapparatet var også en profftilværelse verdig - mekanikere fikset detaljene på syklene mens lagets soigneurs sto klare med massasje og ordnet vasketøyet.


- Vi ville ikke eksistere uten våre sponsorer. De er livsviktige for oss, og derfor synes vi bare det er naturlig at de også får lov til å komme helt tett på laget og forhåpentlig få med seg et par ekstraordinære opplevelser og et godt inntrykk av hva som kreves for å bli proffsyklist, forteller sportsdirektør Olav Aleksander Benjaminsen og fortsetter:

- Jeg tror alle deltakere følte seg veldig godt tatt hånd om. De har fått smake på noe av den luksusen som rytterne har på reise og samling. Jeg håper også at de har fått oppleve det hårde arbeidet som gutta og hele organisasjonen rundt laget hver dag legger ned for å prestere på høyeste nivå. Det er ikke bare luksus.
DSC 4895
Sykler, sykkelklær, mekanisk assistanse og massasje ville naturligvis ikke være nødvendig hvis ikke sponsorene også måtte trø litt i pedalene. Derfor ble det daglig arrangert treningsturer med vekslende lengde og sværhetsgrader tilpasset alle nivåer.

- Flere av våre sponsorer er i imponerende god form. Derfor ble deltakerne delt i tre grupper, hvor den ene gruppen på 7-8 mann kjørte sammen med laget og klarte seg bra. Andre hadde kanskje deres styrke i lunsjpausene og på de sosiale aktivitetene, beretter Benjaminsen med et smil.

Mens sponsorene dro tilbake til Norge, fortsetter Team Coop sesongforberedelsene i Benidorm i godt en uke mer før deler av laget innledet sesongen i Portugal.

Share