DSC 4963Team Coop og sportsernæringsleverandøren Maxim har inngått en avtale som skal være med å sikre rytterne maximal yteevne i 2017-sesongen.

Avtalen innebærer at rytterne på Team Coop er godt dekket inn med alt fra energibarer og gels til proteinprodukter og sportsdrikke på ritt og treningssamlinger.


- En avtale med en ernæringsleverandør er selvfølgelig viktig for oss. Dette sikrer oss produkter som rytterne bruker mye og er viktige for prestasjonene på sykkelsetet, sier sportsdirektør i Team Coop, Olav Aleksander Benjaminsen og fortsetter:

- Med Maxim er vi utstyrt med det beste på markedet for sportsernæring. Gutta har testet produktene i forkant av avtalen og er veldig fornøyd. Det finnes et bredt utvalg av smaksvarianter, så det er noe for enhver smak.
DSC 4924

Rytterne på Team Coop har hatt god mulighet for å finne favorittsmaken på Maxim-produktene på lagets to treningssamlinger i Benidorm i Spania. Her gjør laget de siste forberedelsene før sesongens første ritt i Portugal i slutten av februar.

Share