August Jensen ASO P.Ballet
Foto: ASO / P. Ballet.

Team Coops August Jensen ble i dag nummer ni i en tøff utgave av Grand Prix de la Ville de Lillers.
Det nord-franske UCI rittet gikk i en teknisk og småkupert 18,5 kilometer rundløype, som skulle kjøres ti ganger. I tillegg var værgudene ikke med rytterne, som var utsatt for regn og vind hele dagen. Rittet endte i en samlet spurt, hvor August Jensen ble beste Team Coop-rytter som nummer ni.

- Jeg skulle gjerne ha hatt en litt bedre plassering når jeg er der framme på slutten. Jeg prøver å manøvrere meg fram de siste fem kilometerne, men da vi kommer til spurten, har jeg ikke veldig mye energi igjen og føler meg ganske stiv. Det var en hektisk dag på små veier med dårlig asfalt og ganske dårlig vær. Det kostet en del krefter, forteller August Jensen.

Team Coop-rytteren var også aktiv i bruddforsøk underveis. Det samme var Krister Hagen og særlig Philip Lindau, som forsøkte seg flere gange.

- Som lag gjør vi en bra figur. Vi setter kulør på rittet med offensiv kjøring. Det koster kanskje litt mot slutten, men det er fortsatt tidlig på sesongen, så vi er klare igjen neste helg, konkluderer Jensen.

Underveis mistet Team Coop dessverre Øivind Lukkedal i en velt, hvor han fikk et kraftig slag på kneet. Nå gjelder det for Lukkedal og de resterende Team Coop-rytterne om å holde seg friske til de neste oppgavene. Allerede neste helg venter det to UCI-ritt i Nederland.

Share