IMG 32291
Det ble et tøft møte med asfalten for spurteren vår Trond Håkon Trondsen. Med 20 km igjen går han hardt i bakken, men tøff som han er setter han seg på sykkelen og fullfører rittet mutters alene hele 15 minutter bak feltet.

Det ble et kontrollert ritt i dag. Bruddet går uten Coop rytter og storlagene tar kontroll og tauer inn bruddet med 10 km igjen. Det blir en raskfinale i rundene i Grimstad.
- Vi hadde planer om å komme med i bruddet i dag. Gustav Höög prøver å kjøre seg opp alene, og er ikke lagt fra å ta de igjen. Dessverre klarer han ikke å få kontakt. Vi skal prøve igjen i morgen, sier Magnus Børresen.

Gutta omstiller seg og retter fokus mot finalerunden i Grimstad. Trondsen går hardt ned med 20 km igjen. Han fullfører etappen og skal etter forholdene være bra. Han stiller på start i morgen!
- Etter at vi mister Trondsen, gjør vi litt endringer og vi prøver å gå for Erlend, men vi mister hverandre litt på slutten. Gustav blir nummer 13 til slutt. Vi sikter høyere og vi vil kjempe hardt på etappe to for å sikre oss et godt resultat avslutter Magnus Børresen.

IMG 32321

Share