IMG 32481 1
Vi hadde hjemmehåpet Krister Hagen som virkelig hadde lagt planen for de avsluttende rundene i Kristiansand. Det holdt med 7 km igjen, da ble han slukt av et jagende hovedfelt.

Bruddet ble hentet før rytterne kom inn i Kristiansand. Det la grunnlag for flere bruddforsøk. Ut på siste runde med 10 km igjen ledet Krister Hagen sammen med en Lotto Souldal rytter 10 sekunder foran hovedfeltet. Brudduoen opparbeidet seg en god luke og Hagen gav virkelig jernet. Hagen kjørte så hardt at han kjørte av bruddkameraten fra Lotto med 8 km igjen, et par km etterpå var det slutt for Hagen. Vi satset, men i dag holdt det ikke inn.

Det ble en skikkelig tøff avslutning med mye støting opp den avsluttende bakken. Over toppen var det en del sprekker i hovedfeltet og Coop rytteren ble jagende bak den første gruppen. Feltet samlet seg med 2 km igjen og det ble en nervepinnende finale med høy fart. Vi kjempet oss godt frem og var godt representert med Trondsen. Det ble en tøft siste km der Trondsen mister noen plasseringer. Vi klarte ikke å få til et topp resultat i Kristiansand, men vi skal gi alt i morgen da Tour des Fjords avslutter i Egersund.

IMG 20180523 132251 106

Share