Laguttak
Team Coop er igjen å finne på de europeiske landeveier etter en travel mai-måned i Norge. Til helgen venter to endagsritt i Belgia.
Både lørdagens Carrefour Market Heiste Pijl (UCI 1.1) og søndagens Memorial Philippe Van Coningsloo(UCI 1.2) blir av sportsdirektør Magnus Børresen betegnet som klassiske belgiske ritt.

- Begge dager blir det avsluttet med rundløyper som inneholder brostein. Søndag er det i tillegg en god bakke på de avsluttende rundene. Men for å være med hvor det skjer i finalen, må vi være på hugget fra start til mål, sier han.

Team Coop kjenner rittene godt fra før, og laget har hentet flere topp-10 plasseringer de siste årene. Sammen med de offensive taktene som laget viste fram i Tour of Norway og Tour des Fjords, har Børresen tro på enda en topplassering.

- Det er et ganske sterkt felt på lørdagen med flere prokontinental-lag og Lotto-Soudal. Likevel har vi en ambisjon om å hevde oss helt i toppen, mens vi på søndag har gode forutsetninger for å kjøre med om seieren, sier Børresen.

Team Coop stiller med følgende ryttere i Belgia:
Øivind Lukkedal, Gustav Höög, Kristian Aasvold, Anton Tunset, Fredrik Ludvigsson, Louis Bendixen og Erlend Blikra.

Share