Gustav winsGustav Höög sikret Team Coop sin fjerde UCI seier for året under dagens Memorial Philippe Van Coningsloo i Belgia og med det hans første UCI kategoriserte seier!

Vi hadde Gustav representert i dagens ellevemannsbrudd. 

- Vi kjempet lenge for å komme i brudd i dag. Når vi omsider fikk gå, lå vi lenge på 1 minutt og kjempet for å komme i fra et jagende hovedfelt. Etter noen mil fikk vi opparbeidet oss en luke på 3 minutter. Sier seierherren Gustav Höög.

Inn på de lokale rundene i slutten var avstanden minket til 1 minutt.

- Det var et godt samarbeid i bruddet i dag. Jeg merket at det taktiske spillet startet når vi nærmet oss mål. Flere prøvde å støte i fra, men ingen fikk skikkelig luke. Inn på siste kilometer støtet to belgisere. Da de to fra Wiggenslaget tok opp jakten, bestemte jeg meg for å følge dem, og med 500 meter igjen før mål var vi kun oss tre. De to fra Wiggens kjørte et slags opptrekk, men alle var ganske sliten i beina etter støtingen. Det var fantastisk deilig å krysse målstreken først, oppsummerer Gustav.

Med dette sikret han seg sin første UCI seier og det er tydelig at seieren ikke kom tilfedlig. I går syklet han inn til en knallsterk 9. plass i Market Heistse Pijl.

Vi har også fått med oss noen andre gode resultater i helgen; Håkon Lunder Aalrust har syklet fredsrittet i Tsjekkia og på gårsdagens etappe ble det en sterk andreplass til Askergutten. Dette var sterk prestasjon i en knallhard løype. 

Aalrust

Share