Krister HagenDet er med stor glede at vi kan meddele at Krister Hagen vil gå inn i de profesjonelles rekker i 2019 sesongen. Vi er stolte av å levere enda en Coop rytter ut i proffverdenen, andre år på rad.

Vi kan bekrefte at Krister Hagen har signert for et profesjonelt sykkellag i høyere divisjon enn Team Coop for 2019. Selv om Krister nylig signerte for oss har vi som intensjon å levere ryttere til den øverste divisjonen og det er med glede vi kan bekrefte at Krister Hagen blir proff for neste sesong.

Krister har hatt sin beste sesong noen sinne i 2018. Han vant sitt første UCI løp på tampen av 2017 sesongen. Det la grunnlaget for en meget god treningsvinter med stor tro på å videreføre den gode formen fra 2017 inn i 2018 sesongen. Nettopp det klarte Krister med stor bravur! Han vant likså godt sitt første sykkelløp i 2018 sesongen og kjørte inn flere sterke resultater på vårparten av sesongen. Det hele kulminerte i et spennende NM i juni, der han var nærme å stikke av med norgesmestertrøya.

Der er med glede, og litt vemodighet, at Krister Hagen nå blir proff. Krister er den rytteren med lengst fartstid i laget, og har etablert seg som den naturlige lederen i gruppen. Derfor vil vi helt klar savne å ha Krister i Team Coop neste år.

Vi vil bruke anledningen til å takke Krister for fire flotte sesonger i laget og ønske ham lykke til videre i sykkelkarrieren!

Share