blikra1
Vi presenterer to spennende og sterke signeringer til Team Coop. Blikra og Sotberg markerte seg begge sterkt under NM i Sandefjord. Der Blikra spurtet til NM gull på gaterittet og Sotberg med sterk kjøring både i U23 og Elite fellesstaten

Erlend Blikra har vært en del av stammen til Team Coop i år og vil også neste sesong kjempe om nye medaljer for oss. Han har i år tatt steg, utviklet den sterke spurten hans selv Alexander Kristoff frykter. Vi gleder oss til å se hvordan Erlend sin utvikling fortsetter neste år. Han har nettopp blitt kvitt kyssesyken som satt ham ut de siste løpene i året sesong. Han er nå i trening igjen.

André Sotberg er en ny og spennende rytter som kommer fra TVK. 21 – åringen har kjørt sterkt gjennom årets sesong. Han gjorde seg for alvor kjent under u23 og elite fellesstarten under NM i Sandefjord der han var med å sette preg på løpet i utbruddene. André var med oss under Beitstølsamlingen og gjorde et godt inntrykk på laget under teamsamlingen der.
- Det var en lærerik uke, der jeg ble bedre kjent med laget og hvordan ryttergruppen var. Det var kjekt og jeg ser nå frem til å være en del av den gruppen. Det er mye tung kompetanse i laget med Børresen og Ørn i spissen og jeg gleder meg til å kunne utvikle meg videre under deres veiledning. Jeg håper å ta nye steg oppover og bli en sterkere klatrer og det håper jeg å gjøre i Team Coop, avslutter André Sotberg.

Sotberg

Share