Tourtefjells
Etter et Norgesmesterskap der de gjeveste medaljene uteble, venter et nytt spennende løp når laget begynner Tour Te Fjells i Valdres i morgen.

Selv om vi ikke fikk med edelt metall fra Norgesmesterskapet hadde vi Louis Bendixen som syklet inn til en sterk 8. plass i det danske mesterskapet. Guttene er revansjelystne og er klar for å kjempe i toppen på hver av etappen i det fire dagers etappeløpet. 

Selve løpet er knallhardt og byr på mange høydemeter. Løpet er kategorisert som et norgescupløp og er dermed det eneste norgescupløpet som avvikles som et etappeløp. Årets høyeste punkt er på forseringen mellom Ål til Hemsedal. Der vil rytterne være på 1200 moh. Torsdag starter med en 5 km lang individuell bakketempo. Både etappene på fredag, lørdag og søndag byr på mellom 1200 – 2800 høydemeter fordelt på mellom 132 og 142 km. Så det er duket for korte intense etapper med mye action.
I fjor preget vi løpet og det har vi planer om å gjøre i år også. Ambisjonen er å vinne enkeltetapper og gå for sammenlagtseieren.

Share