BlikraDet er veldig gledelig for Team Coop å kunne meddele at Erlend Blikra har signert med Uno-X Development Team fra 2020.

Erlend har et individuelt tempo-gull fra ungdoms-OL i 2013 og Junior-NM påfølgende år. 22-åringen signerte med Team Coop som stagiaire sommeren 2016, men slet lenge med skader.

- Jeg har alltid hatt en form for skade hver sesong, men jeg har fått all den hjelpen jeg har hatt bruk for av laget, og det setter jeg utrolig pris på. Jeg er veldig glad for at det endelig har løsnet og at jeg har fått denne muligheten. Det hadde ikke vært mulig uten tilliten jeg har fått i Team Coop hele veien, og det er jeg veldig takknemlig for, sier Erlend Blikra.

Videre forteller han at det virkelig løsnet i løpet av årets sesong, og at formen var bra under NM. Like etter bar det til Polen hvor han tok tre internasjonale etappeseiere i Dookola Mazowska (UCI 2.2). Dette var med på å sikre han en plass på det norske U23-landslaget som nylig kjørte EM i Nederland, og nå er han klar for å ta steget opp.

- Dette er veldig fortjent. Erlend er ung og lovende, men også en av Norges beste spurtere. Han har vært tålmodig og målrettet gjennom flere år, uten å få de resultatene han har ønsket grunnet skadene. Det er derfor gledelig at han endelig får det til, og får muligheten til å ta steget opp. Det unner vi han, sier sportsdirektør Magnus Børresen.

Team Coop ønsker Erlend masse lykke til på ferden videre i sykkelkarrieren!

Share