Team ØsterHus-Ridley har hatt en fantastisk sesong toppet med NM gull til Tormod Hausken Jacobsen i juni. Og nylig har Sven Erik Bystrøm signert kontrakt med Katusha Team, og August Jensen har nettopp returnert fra Frankrike med Kreiz Breizh klatretrøye.

I dag starter laget i Arctic Race of Norway, og det er med stor glede vi samtidig kan offentligjøre at Uno-X går inn som sponsor av Team ØsterHus-Ridley fra nå og videre for de tre neste år. Uno-X blir med dette en viktig bidragsyter for lagets satsing de neste 3 ½ år.
Vi er usedvanlig glade for at Uno-X finner potensiale i å bidra til utviklingen av norsk sykkelsport, og at de gjennom sitt engasjement i både Tour des Fjords og Team ØsterHus-Ridley, bekrefter et helhetssyn.

-Uno-X ønsker å bidra til økt sykkelglede i Norge på alle nivåer, fra hverdagssykling til proffsykling. Team ØsterHus-Ridley er en viktig inspirasjonskilde for den økte sykkelinteressen i Norge. Uno-X vil i samarbeid med Team ØsterHus-Ridley jobbe for å forsterke entusiasmen for sykkel ytterligere, sier administrerende direktør Vegar Kulset i Uno-X Gruppen AS.

-Team ØsterHus-Ridley vil nå få et fundament som muliggjør mer langsiktig planlegging. Dette vil omfatte plan for utvikling av både ryttere og støtteapparat, avslutter Roy Hegreberg.

Share