Gustav Hoog 2
21-årige Gustav Höög blir den andre svenske signeringen for Team Coop-ØsterHus forut for 2017-sesongen.

Gustav Höög kommer fra det svenske kontinentallaget Tre Berg-Bianchi. Hos Team Coop-ØsterHus blir han blant annet lagkamerat med landsmannen Philip Lindau, som også ble hentet inn før 2017-sesongen.

Höög har på tross av sin unge alder allerede hentet flere gode resultater. Særlig i 2015-sesongen ble det flere pallplasseringer og hvite ungdomstrøyer en rekke UCI-ritt. Første halvdel av 2016 ble spolert av en kneskade, men Höög viste mot slutten av sesongen stor kjørestyrke i det prestisjefylte nederlandske etapperittet Olympia’s Tour. Her ble det blant annet til en flott sjuendeplass på tredje etappe.

- Gustav er fortsatt U23-rytter og blir en viktig del av vårt fokus på talentutvikling. Samtidig har han god erfaring med kontinentalnivået, hvor han også allerede har levert fine resultater, forteller sportsdirektør Olav Aleksander Benjaminsen, som tilføyer at Höög er en god allrounder med en kjørestil som passer bra for Team Coop-ØsterHus.

Et steg videre i utviklingen
Gustav Höög ser overgangen til Team Coop-ØsterHus som et viktig steg i rett retning i forhold til å utvikle seg videre og komme nærmere en proffnivået.

- Det er et velfungerende lag som har vært med på kontinentalnivået lenge. Samtidig har laget et attraktivt rittprogram og en rekke gode, erfarne ryttere, som jeg forhåpentlig kan lære noe av, forteller Höög og fortsetter:

- Jeg håper å bidra med positiv energi og vise meg som en god lagspiller som kan hjelpe laget til flere seire. Personlig håper jeg også at 2017 blir året der jeg tar min første UCI-seier.

Team Coop-ØsterHus forventer å ha det komplette laget for 2017-sesongen klar i løpet av denne uken.

Share