Krister Hagen close upKrister Hagen ble beste Team Coop-rytter på fjerde etappe.

Det var flere positive tendenser på dagens fjerde etappe av Tour de Normandie, hvor Krister Hagen ble nummer 12 og August Jensen samtidig avanserte to plasser til fjerdeplassen i sammendraget.

Etter tre etapper hvor det i hovedsak har vært August Jensen som har vist fram Team Coop-trøya i avslutningene, fikk Krister Hagen i dag sjansen. Han fikk dog den beste posisjonen inn på oppløpet og derfor ble det vanskelig å blande seg helt i toppstriden. Hagen kom over målstreken som nummer 12. Sammenlagthåpet August Jensen kom også inn med feltet, og det var nok til å avansere til en samlet fjerdeplass.

- August nærmer seg pallen nå, og det vil være naturlig for oss å prøve å få ham på pallen. Jeg er heller ikke så langt bak August, så vi har faktisk flere kort å spille på, påpeker Hagen.

Etter et par relativt rolige etapper begynner flere av Team Coop-rytterne å føle seg bedre etter å ha slitt med sykdom og skader fra velt. Det håper laget å kunne utnytte de neste dagene.

- Selv om etappene har vært rolige, har det vært kaldt og litt småregn. Det kan sette sine spor, og det ser ut som om flere av konkurrentene begynner å bli litt slitne. Samtidig er vi på vei ovenpå igjen, så forhåpentlig vil de neste etappene i litt mer kupert terreng falde ut til vår fordel. Vi må uansett prøve å angripe for å avansere ytterligere. Så må vi bare se hvordan kroppen og benene reagerer, lyder det fra en optimistisk og angrepslysten Hagen.

Komplett resultat fra dagens etappe finnes her.

Share